Odense-keeper indstiller karrieren

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Den altid energiske og temperamentsfulde brasilianske målvogter, Chana Masson, har valgt at stoppe sin professionelle håndboldkarriere efter slutningen af denne sæson. Det oplyser Odense Håndbold i en pressemeddelelse.

Efter mange år på toppen på både klub- og landshold, har Chan Masson valgt at indstille håndboldkarrieren.

Chana Masson lægger en lang og flot karriere bag sig, hvor hun både har spillet i Spanien, Tyskland, FCK, Randers HK og Viborg HK, samt været en fast del af det brasilianske landshold i en årrække.

Hun er kendt for sit temperament i målet, sin ildsjæl og ikke mindst et stort engagement og professionalisme. Med flere mesterskabstitler i rygsækken, kåringen som verdens bedste målvogter ved VM i 2011 og 38 år i passet, er tiden nu kommet til, at det brasilianske ikon lægger håndbolden på hylden.

– Da vi indgik aftalen med Chana om at komme til Odense, var det jo for at få en af verdens bedste målvogtere med i truppen. Hun er en vindertype, der har givet meget til klubben. Hendes energi, professionalisme og seriøse tilgang til tingene, har været fantastisk og jeg har været meget glad for samarbejdet. Det er ikke kun Odense Håndbold, men også Danmark, der må sige farvel til en verdensstjerne, siger Odense-træner Jan Pytlick.

– Håndbolden har været mit liv i mange år. Målsætningerne har altid været min drivkraft og jeg har aldrig forestillet mig et liv uden håndbold. Jeg har lært, at det handler om at respektere og tro på hinanden, ellers vinder man ikke. Alle i truppen er vigtige – både på og udenfor banen. Vi skal udvise
respekt for hinandens forskelligheder. Jeg er meget taknemmelig for alle de mennesker jeg har mødt gennem tiden og de har alle givet mig noget jeg vil tage med videre.

– Jeg har været rigtig glad for at være i Odense Håndbold og er selvfølgelig ked af at forlade klubben, men jeg føler, det er på tide at afprøve nye ting i livet og måske opleve håndbolden fra sidelinjen. Men nu føles det som det rigtige tidspunkt at indstille håndboldkarrieren i målet og så håber jeg på en plads i slutspillet som afrunding på hele eventyret, udtaler Chana Masson.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu