Flensburg sejrede i dramatisk lokalbrag

SG Flensburg-Handewitt vandt det vitale lokalbrag mod THW Kiel med 30-29.

Flensburg kom forrygende fra start. Stillingen viste hurtigt 5-1 til hjemmeholdet, men Kiel fik udlignet til 5-5 og kom tilmed på 5-6 før Flensburg igen kom på måltavlen.

Med et par minutter til pausen var Flensburg i front med 13-12, men det var Kiel efter en slutspurt, der endte med at gå til pause foran 13-14.

I anden halvleg fortsatte Kiel med aqt være i teten, men de kunne ikke hægte Flensburg afgørende af, selvom de kom på 21-23.

To Flensburg-mål i træk bragte balanace i regnskabet og stillingen var også helt lige med ni minutter igen, hvor måltavlen viste 25-25.

Da der resterede otte minutter af opgøret fik Kiels René Toft Hansen direkte rødt kort efter en hård tackling åp hjemmeholdets Holger Glandorf.

Efter en tæt afslutning, hvor holdene skiftes til at være i front, lykkedes det Flensburg at vinde opgøret 30-29, og dermed har Flensburg nu tre point ned til Kiel på andenpladsen i Bundesligaen.