Patrick Andersen

FCM fortsætter imponerende stime

FC Midtjylland er med sejren i aftenens opgør mod SK Aarhus nu ubesejret i de sidste 12 kampe i Primo Tours ligaen.

FCM er godt i gang med at sikre sig førstepladsen i Primo Tours ligaens grundspil. Den mission fortsatte de med på udebane i Vejlby-Risskov Hallerne, hvor de kom foran 1-7 efter 12 minutter.

Det fik SK Aarhus til at forlange timeout, men lige lidt hjalp det. 4-13 viste måltavlen efter 21 minutter af opgøret. Efter FCM kom på 7-17, så lykkedes det SK Aarhus at pynte på stillingen, der ved pausen var 10-18 til gæsterne fra FCM.

I anden halvleg benyttede FCM sig af bredden. Det betød spilletid til blandt andet unge Emma Friis, men SK Aarhus begyndte at vågne op til og fik reduceret til 17-21 med 20 minutter tilbage af opgøret.

Reaktionen kom prompte fra FCM-bænken med en timeout. Seks minutter senenere var FCM i front med 19-28, hvilket reelt set lukkede opgøret, som endte med en FCM-sejr på 27-33.