FC Midtjylland sikrer sig svensk keepertalent

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den svenske målvogter Jessica Ryde og FC Midtjylland har med virkning fra den kommende sæson sikret sig et gensidigt arbejde. Ryde erstatter en anden svensker i FCM-truppen, idet Martina Thörn drager til Randers HK.

I FC Midtjylland vil Jessica Ryde kommer til at stå i lære hos den mangeårige keeper i det midtjyske, Sabine Englert, der må betegnes som én af de største profiler i Primo Tours Ligaen.

Den 22-årige målvogter skifter til FC Midtjylland fra en tilværelse i svenske H65 Höör – og FCM-træner Kristian Kristensen spotter et stort potentiale i den unge keeper.

– Man kan sige, at i første omgang skal Jessica stå lidt i mesterlærer hos Sabine Englert, men jeg forventer også, at hun over en periode kommer ind og spiller en større rolle. Hun har en spændende fysik og har en god træningsmoral. Hun blev kåret til årets komet i 2015, og hun har været med til at vinde Cup Winners Cup, og der er ingen tvivl om, at hun har potentialet til at nå det højeste internationale niveau, fortæller han således i en pressemeddelelse.

Jessica Ryde glæder sig i sin tid i FC Midtjylland til at danne målmandsduo med Sabine Englert og håber at lære af hende og hendes kompetencer. Lige så glæder hun sig til at opleve stemningen og atmosfæren omkring de potentielt forestående Champions League-kampe i den nye sæson.

– FCM er en klub, som jeg kan udvikle mig i. Det bliver lærerigt at træne sammen med Sabine Englert. Samtidig er det et spændende hold at komme ind på, som både spiller Champions League og er med helt fremme i den danske liga, udtaler Jessica Ryde.

De to parter har sammen underskrevet en aftale lydende på to sæsoner.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu