Aalborg sejrede i topopgør

Aalborg Håndbold sejrede i dagens topopgør i 888ligaen, hvor de vandt med 28-24 mod Bjerringbro-Silkeborg.

Mikael Aggefors storspillede i Aalborg-målet i fraværet af Søren Westphal, der er ude med endnu en hjernerystelse.

Angrebsmæssigt for nordjyderne var Sander Sagosen og Patrick Wiesmach de helt store oplevelser, hvilket var med til at give en pauseføring på 14-10.

I anden halvleg udbyggede Aalborg føringen, men Sebastian Frandsen i BSV-målet begyndte at spille stort, hvilket gjorde Aalborg ikke slog et stort ofrspring.

Aalborg holdte dog fast i føringen, som ikke kom i fare på noget tidspunkt i anden halvleg, hvilket i stedet ende gjorde, at Aalborg trak sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 28-24.