TTH-Holstebro mister kulturbærer

888 Ligaen
Rasmus Lind (TH)

Rasmus Lind (TH)

Den 33-årige målmand Rasmus Lind har valgt at stoppe med håndbold på topplan.

Rasmus lind, der har været en del af Tema Tvis-Holstebro i 17 år, er nu i gang med sin sidste sæson for den jyske klub.

Han begyndte at spille i klubben allerede som U16-spiller, og har været i klubben lige siden. Han er i dag 33 år og har nået 337 kampe for klubbens førstehold.

I TTH-førsteholdstruppen har de 3 keepere. De har udover Rasmus Lind den kun 19-årige målmand Shardac-Amie Nsoni og den norske landsholdskeeper Torbjørn Bergerud, der virkelige imponerede ved den netop overståede slutrunde i Frankrig.

Beslutningen er taget på baggrund af, at Lind gerne vil ud og have et civilt job. Og så mener han, at det er bedre selv at sige stop, fremfor at blive bedt om det.

– Det har været hårdt at tage beslutningen. Både fordi jeg er glad for at spille håndbold, og fordi jeg skal sige farvel til TTH, der har fyldt så meget i mit liv og givet mig så meget.

Omvendt er det en god fornemmelse selv at kunne træffe beslutningen frem for at blive bedt om at stoppe, siger han til klubbens hjemmeside.

I klubben er der fuld forståelse for keeperens beslutning om at stoppe på toppen:

– Det har han fortjent. Rasmus har været en væsentlig årsag til klubbens succes i denne sæson. Vi har fuld respekt og forståelse for hans beslutning, siger klubbens direktør, John Mikkelsen.

TTH ligger i øjeblikket nummer tre i 888ligaen, og Lind ser frem til, at give den alt i hans sidste sæson for klubbens førstehold.

– Vi skal nemlig have en medalje mere til TTH’s samling, fortæller Rasmus Lind.

Lind og TTH-Holstebro spiller deres næste kamp i 888ligaen i morgen på hjemmebane mod oprykkerne fra Randers HH.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu