Miklas Ravn Campbell

Skanderborg slår overraskende HC Midtjylland

Bundholdet fra Skanderborg slog tirsdag aften HC Midtjylland på udebane med 20-22.

Inden dagens kamp havde Skanderborg kun fået 8 point i alt. Hvorimod HC Midtjylland havde fået mere end det dobbelte og lå på en 5.plads.

Det var ellers hjemmeholdet der kom bedst fra start i dagens kamp. De holdt Skanderborg fra scoringer de første 5 minutter af kampen, og havde efter de første 10 minutter en føring på 4-2.

Men så meldte Skanderborg sig ind i kampen og var kort tid efter foran.

Resten af 1.halvleg var meget lige og ingen af de to hold kunne få hul til modstanderen. Det var først til allersidst i halvlegen, at Skanderborg med to scoringer i træk kunne gå til pause foran 10-12.

Det faktum, at Skanderborg førte, skulle der senere i kampen ikke laves om på. De undertippede formåede nemlig, at holde HCM bag sig resten af kampen.

Skanderborg var med 5 minutter tilbage af kampen foran 18-22, og her var kampen næsten afgjort. HCM vandt dog den sidste periode med 2-0. Men det var kun nok til at pynte lidt på slutresultatet. Kampen endte meget overraskende med en sejr på 20-22 til de nedrykningstruede fra Skanderborg.

Med de to point fra dagens kamp har Skanderborg nu 4 point op til Århus Håndbold, der ligger på 11. Pladsen, som med sikkerhed vil betyde endnu en sæson i landets bedste række.