Patrick Andersen

HC Odense - herrer henter ligatræner

HC Odense – herrer fra 2. division henter cheftræner Martin Hjortshøj i ligaklubben Randers HH. Martin Hjortshøj har et spændende CV trods sine 29 år. Det oplyser Odense-klubben i en pressemeddelelse.


Før denne sæson blev han hentet, som assistenttræner til ligaklubben Randers HH, og allerede i november forfremmet til cheftræner.


Martin Hjortshøj er håndboldnørd i hele sit DNA og har i 12 år trænet JHF`s udvalgte ungdomshold, ført HEI Håndbold Herrer i opspillet til 1. division og træner, ved siden af sit nuværende ligatrænerjob, også U16-drenge i HEI Håndbold. Civilt er han gymnasielærer på Risskov Gymnasium, og forventer at få job på et gymnasium i Odense efter sommerferien.


– Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af det sportslige setup i HC Odense, som jeg synes er meget interessant. Klubben virker meget velorganiseret og den gode struktur passer fint ind i min arbejdsmetodik. Jeg ser masser af potentiale i både den nuværende spillertrup og klubben som helhed og vil arbejde meget målrettet, uanset om det bliver i 2. eller 1. division for den kommende sæson, udtaler Martin Hjortshøj.


Ifølge ny sportschef Sune Gren får HC Odense super trænerprofil:


– Martins kompetencer er meget stærke. Primært håndboldfagligt naturligvis, men også stærke kommunikative og menneskelige kompetencer, som kombineret med en stor sult og lyst til at drive projektet ”Odense på håndboldlandkortet” gør ham eminent til cheftrænerjobbet, fortæller Gren.


Martin Hjortshøj har fået en 2 årig kontrakt gældende fra 1 . maj, og vil blive præsenteret for spillere, sponsorer og publikum i forbindelse med hjemmekampen på torsdag mod GOG.


Rokade på plads.


Med ansættelsen af Martin Hjortshøj som ny cheftræner er rokaden faldet helt på plads i HC Odense – herrer. Nuværende cheftræner Sune Gren fortsætter i kommende sæson som sportschef og afløser dermed Jesper Thaisen, som fortsætter i forretningsudvalget med det sportslige, som ansvarsområde.


Alle 3 vil i de kommende uger arbejde ambitiøst med at få truppen på plads til den kommende sæson.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER