TTH-talent skifter til Lemvig

1. division - Herrer, 888 Ligaen
Foto: Rikke Fisker Knudsen

Foto: Rikke Fisker Knudsen

Efter at have været at finde i TTH-systemet siden U14-alderen skifter Michael Krohn Thøgersen i næste sæson til Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det oplyser TTH Holstebro i en pressemeddelelse.

– Det er altid specielt at skulle sige farvel til en spiller, der virkelig har TTH i blodet. Men vi glæder os på Michaels vegne, siger TTH-direktør John Mikkelsen og uddyber:

– Michael har været inde i en forrygende udvikling, og er nu klar til mere ansvar og større udfordringer. Derfor skal han ud og have noget mere spilletid, så han kan tage det næste skridt. I TTH er vi ikke bange for at sende vores unge talenter ud i verden, så de kan få nogle flere håndboldmæssige hår på brystet og fortsætte deres udvikling. Og jeg kan garantere, at vi fortsat holder et vågent øje med Michael, siger John Mikkelsen.

Michael Krohn Thøgersen fortæller, at han glæder sig rigtig meget til at komme til Lemvig og prøve noget nyt.

– Jeg glæder mig til at jagte noget mere spilletid, få noget mere ansvar og udvikle mig noget mere håndboldmæssig. Jeg har været rigtig glad for den tid, jeg har været i TTH, siger han og sætter flere ord på.

– Det har været meget lærerigt at være i TTH lige fra Holstebro Elitesport over TTH Akademiet og så til at prøve kræfter med de helt tunge drenge på ligaholdet. Det har udviklet mig meget. Og ja, det bliver mærkeligt ikke at skulle spille i TTH i næste sæson, lyder det.

Michael Krohn Thøgersen har tegnet en to-årig kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu