Patrick Andersen

SønderjyskE-damer holder på nøglespiller

Helena Løjborg har udviklet sig til en nøglespiller hos SønderjyskE, hvor hun har underskrevet en ny to-årig kontrakt. Det oplyser den sønderjyske klub i en pressemeddelelse.



Cheftræner og sportschef Olivera Kecman er i fuld gang med at få brikkerne på plads til den kommende sæson, og nu er endnu en to-årig aftale kommet i hus. Denne gang er det streg- og forsvarsspilleren Helena Løjborg, som har forlænget sin kontrakt.


– Helena har udviklet sig til at blive en vigtig spiller for os, og hun har ekstrem stor betydning for vores forsvarsspil. Allerede sidste sæson viste hun, at hun kan præstere forsvarsspil på liganiveau. Hendes gode timing i kontraspillet passer perfekt til vores spillestil, forklarer Olivera Kecman.


Med 24 år er Løjborg blandt de allermest rutinerede på holdet, og vestjyden er i gang med sin tredje sæson i lyseblåt. Denne sæson er det blevet til 16 kampe, og med 69 mål blander hun sig i top 20 på topscorerlisten i 1. Division. Hun gør sig ikke kun positivt bemærket til kampene. Også til træning leverer den ”aggressive terrier” fuld valuta.


– Hun spiller en god gang aggressiv håndbold, tackler godt og giver sig altid 200 procent. Den indsats leverer hun også til hver træning. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så dedikeret en spiller, udtaler Kecman.


Fakta Helena Løjborg

Alder:             24 år (30.03.1992)

Position:         Stregspiller

Kontrakt:       2 år (30.06.2019)


Tidligere klubber: Tarm-Forsum GF, Team Esbjerg


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER