Miklas Ravn Campbell

Ivanisevic og Skjern vinder Santander Cup

Skjern slog i dag BSV i Santander Cup-finalen med 27-20.

I den store finale ved weekendens Santander Cup-stævne skulle Skjern og BSV mødes. Det var en kamp hvor den nye serbiske Skjern-keeper, Tibor Ivanisevic, i stor stil stjal showet.

Skjern-holdet kom bedst fra start i dagens finale, og de var efter 10 minutter foran 3-0. Hvilket virkelige bevidner om en særdeles velspillende Skjern-defensiv, der med en storspillende sidste skanse holdt BSV fra scoringer i hele 10 minutter.

Men de efterfølgende 10 minutter kom BSV på tavlen, men da det ikke lykkedes dem, at holde Skjern fra scoringer i den anden ende, så fik de ikke for alvor hentet ind på Skjern.

Resten af 1.halvleg var mere jævnbyrdig, men den skræmmende Skjern-defensiv var skyld i, at Skjern ved pause var foran med 13-7.

2.halvleg fortsatte lidt i samme stil som den forrige sluttede. De to hold skiftedes til at score mål, og med 20 minutter tilbage, var stillingen 17-10.

Skjern defensiven fortsatte ikke med at være ligeså dominerende. Derfor lukkede de BSV lidt tilbage i kampen. Med 8 minutter tilbage af kampen var de kun bagude med 3 mål, og det vilde comeback var en mulighed.

Bedst som BSV endelige kom tilbage i kampen, så begyndte kampens helt store spiller, Tibor Ivanisevic, at lukke fuldstændig ned igen. Samtidig begyndte Skjern igen at score mål. Derfor blev kampen til slut ikke spændende. Skjern kørte sikkert sejren hjem og kunne med slutcifrene 27-20 juble over, at de nu er pokalmestre.

Kampens spiller, Tibor Ivanisevic, endte med en redningsprocent på hele 55 procent, og han bliver utvivlsomt en meget spændende spiller at følge for Skjern resten af sæsonen.