BSV-profil tager endnu en sæson på håndboldbanen

888 Ligaen
Foto: Peter Leth

Foto: Peter Leth

Bjerringbro-Silkeborg har forlænget kontrakten med anfører Michael Knudsen, der fortsætter hos de danske mestre til sommeren 2018. Det oplyser BSV i en pressemeddelelse.

Michael Knudsen fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg. Lysten til håndbold er stadig stor hos den nu 38 årige stregspiller, der fortsat føler sig frisk i kroppen. Derfor har han valgt at tage mindst en sæson mere på håndboldbanen i Bjerringbro-Silkeborg.

– Jeg har stadig lyst til at spille håndbold, og jeg føler mig frisk og fit. Jeg nyder hver dag at stå op og spille håndbold, og jeg nyder at skulle ind på banen og kæmpe for at vinde kampe, fortæller Michael V. Knudsen, der aldrig var i tvivl om, at det var i Bjerringbro-Silkeborg, at karrieren skulle fortsætte.

– Det er meget naturligt at fortsætte i Bjerringbro-Silkeborg. Familien føler sig godt tilpas her i Silkeborg, og jeg har det super godt i klubben, så når jeg gerne ville fortsætte med at spille, var det nærliggende, at det skulle være i Bjerringbro-Silkeborg.

Michael Knudsen er kendt som en evig kriger og en evig vinder. Derfor er det også ærgerrigheden efter nye sejre og nye pokaler, der driver stregspilleren med både EM-guld og en VELUX EHF Champions League-titel på CV’et.

– Jeg er sådan indrettet, at jeg ikke er tilfreds med at vinde en gang. Jeg vil vinde flere kampe og flere pokaler, og jeg er i en klub, hvor alle arbejder seriøst hen mod det. Vi har et rigtig godt setup i Bjerringbro-Silkeborg med gode spillere, en god og seriøs dagligdag og en vinderkultur.

Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen har kendt Michael Knudsen gennem mange år, og Knudsen var en ønskespiller for ham, da han i år 2014 skulle bygge ’det nye Bjerringbro-Silkeborg-hold’ op.

– Michael var en af de første, jeg ringede til. Jeg vidste, at de ting, som Michael står for, var de ting, som vi skulle bruge i opbygningen af det her nye Bjerringbro-Silkeborg-hold. Mange var skeptiske overfor, om Michael kunne spille tre år mere, men han er kommet i en god gænge hos os med stor fokus på fysikken, og så har han vist sig som en smurt diesel motor – endda med turbokraft. Efter mine begreber er han stadig den bedste angrebsstreg i ligaen, og det er kun fantastisk, at vi kan fortsætte det gode samarbejde.

– Michael har været en søjle på vores hold, vores kaptajn med det rigtige udtryk både på og udenfor banen, og en vigtig bidragsyder til det, der er opnået i Bjerringbro-Silkeborg. Han er samtidig en profil både for vores omgivelser og i forhold til fastholde og rekruttere spillere. Han er en spiller, som man gerne vil være på hold med, mener Peter Bredsdorff-Larsen.

I den kommende sæson kommer Michael Knudsen også til at hjælpe til i Bjerringbro-Silkeborgs administration. Det gør han for at forberede sig på bygge bro mellem håndbolden og en civilkarriere efter håndboldlivet. Han kommer til at være med omkring salg og talentudvikling, så måske er der en af Bjerringbro-Silkeborgs sponsorer, der pludselig får Michael Knudsen i røret.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu