Miklas Ravn Campbell

Aalborg banker KIF i bronzekamp

Bronzekampen mellem Aalborg og KIF Kolding-København endte med en sikker sejr på hele 23-33 til aalborgenserne.

Aalborg Håndbold, der i går tabte klart til Skjern i semifinalen, og skulle nu forsøge at få oprejsning mod KIF, der ligesom Aalborg der ligesom dem selv, tabte deres semifinale.

Allerede fra kampens første fløjt kunne det ses, at Aalborg virkelig ville have oprejsning fra gårsdagens skuffelse. Efter de første 10 minutter var de nemlig foran med 7-3. Den føring lykkedes det KIF at hente, og der gik de hold til pause med stillingen 14-10.

2.halvleg stod der Aalborg over det hele. Især aalborgensernes angrebsspil sad lige i skabet. De lykkedes med en stor af deres angrebsåbninger.

KIF holdet derimod var ikke rigtig mødt ind fra pausen. De tabte nemlig de første 5 minutter med 4-0 og var bagude 18-10. Derefter var det op ad bakke for Kolding-København, der skulle ud i lidt af et comeback, hvis bronzen skulle med hjem.

Da KIF aldrig fik styr på forsvaret, og Aalborg derfor næsten kunne score efter behag, så endte kampen med en stensikker 10-målssejr til Aalborg Håndbold, der derved vandt bronze ved Santander Cuppen.