Miklas Ravn Campbell

Sagosen så rødt i Aalborg nederlag

I dagens anden semifinale ved Santander Cup Final4-stævnet slog Skjern sikkert Aalborg 23-32.

Det var Skjern, der kom bedst fra start i kampen. Det som især var udslagsgivende for første halvleg, var keepernes præstationer. Ingen af Aalborg-keeperne fik fat i meget. Men derimod havde Skjern debutanten, Timor Ivanisevic, i målet fra kampens start. Det viste sig at være en god ide, da havde gode redninger både på langskud og skud helt indover.

Selvom det i første halvleg kun var Skjern, som var i undertal, hvilket de var hele 4 gange, så formåede Aalborg ikke, at komme i teten. Derfor var det fuld fortjent Skjern, der gik til pause med en føring på 12-16.

De udvisninger, som Aalborg ikke fik i første halvleg fik de så to af indenfor de første 5 minutter af anden halvleg. Den ene gik til Rene Antonsen, og den anden gik til holdets stjerne, Sander Sagosen, der i den situation blev præsenteret for et direkte rødt kort. Sagosen fik en meget hård tackling af Skjern-fløjen Rene Rasmussen, som sendte Sagosen en tur over banden. Det fik Sagosen til bevidst at kaste bolden efter Rene Rasmussen. Den episode opfangede dommerne, og derfor var Sagosen færdig for i dag.

Udvisningen af Sagosen virkede til, at tage modet fra Aalborg spillerne, der aldrig for alvor fik gang i spillet. Allerede da der var spillet 45 minutter, så havde Skjern udbygget deres føring til hele 9 mål. Det betød, at kampen tidligt var afgjort, og man kan spekulere i, om der roteret lidt, så de to hold er klar til morgendagens kampe.

Skjern vandt kampen med hele 23-32, og det var især takketvære en velspillende Kasper Søndergaard.

I Santander Cup finalen Skjern møde BSV, der også forholdsvis sikkert vandt deres semifinale mod KIF Kolding-København.

Bronzekampen mellem KIF og Aalborg spilles klokken 14.00. Finalen spilles kl.16.00