Miklas Ravn Campbell

Ringkøbing får 2 vigtige point i kampen for overlevelse

Dagens kamp i Primo Tours ligaen mellem Ringkøbing of TTH Holstebro endte m27-25 til hjemmeholdet.

Ringkøbing fik kæmpet sig til to point, der senere på sæsonen kan vise sig at være livsnødvendige i kampen om overlevelse.

Det var en meget tæt kamp i starten og der skulle gå mere end et kvarter, før at der var to mål imellem de to hold. Det var hjemmeholdet fra Ringkøbing, som midtvejs i 1.halvleg var i teten.

Resten af halvleg fortsatte med de ca. 2 mål forspring til hjemmeholdet. Stillingen efter 1.halvleg var 15-13.

I 2.halvleg var det udeholdet fra TTH Holstebro, som kom bedst fra start. De vandt nemlig de første 5 minutter med 3-0, og var derfor foran med ét enkelt mål. Men da der så resterede 20 minutter af kampen, så vågnede hjemmeholdet igen op. De formåede at lukke ned for TTH Holstebro, som ikke havde så nemt ved at score.

Da der resterede 10 minutter af kampen var Ringkøbing foran med 4, og det var sidste udkald for TTH Holstebro, hvis de altså skulle have point med hjem fra Ringkøbing. Desværre for TTH var det Ringkøbing, som vandt den efterfølgende periode. De kom nemlig foran med hele 25-19, og her troede man, at kampen var afgjort.

Men TTH Holstebro fortsatte med at tro tingene. De forsøgte i hvert fald med hvad de havde at lave et comeback. Men det var bare for sent for dem, de havde ikke tid til at hente Ringkøbing, som derfor vandt kampen med 27-25.

De to point betyder nu, at Ringkøbing er et enkelt point fra 9.pladsen, som betyder garanteret overlevelse i ligaen. På 9.pladsen finder vi faktisk TTH Holstebro, som gerne havde set, at kampen endte på en anden måde.

Målscorere:

Ringkøbing Håndbold: Michelle Brandstrup 7, Sofie Blicher-toft 5, Camilla Maibom 4, Simone Rasmussen 3, Louise Sørensen 3, Julie Gantzel Pedersen 2, Emma Friberg 1, Cecilie Mørch Hansen 1, Amanda Brogaard 1

TTH Holstebro: Annette Jensen 6, Pauline Bøgelund 4, Mathilde Neesgaard 4, Line Skak 4, Hege Bakken Wahlquist 3, Line Hougaard 3