Ny Skjern-keeper eliminerede Aalborg

“Tibor, Tibor, Tibor” lød det gentagende gange fra Skjern-hjørnet i Gigantium. Den nye, serbiske keeper i Skjern, Tibor Ivanisevic, storspillede da Skjern i Santander Final4-semifinalen vand med 23-32 mod Aalborg Håndbold.

De vestjyske gæster satte sig fra kampen allerede fra start. Skjern var toptændte og deres nye keeper Ivanisevic storspillede. 1-4 var stillingen efter knap seks minutters spil, men hjemmeholdet fra Aalborg fik kæmpet sig tilbage i opgøret og fik reduceret til 11-12 efter 23 minutter.

Det var det tætteste Aalborg kom på Skjern resten af kampen. Ved pausen var stillingen 12-16 til Skjern, der havde en Aalborg-skytte mindre at koncentrere sig om de sidste 25 minutter, da Sander Sagosen med fuldt overlæg kastede bolden efter en Skjern-spiller, hvilket blev takseret til direkte rødt kort til den norske stjernespiller.

Skjern trak i den periode yderligere fra og kom på 17-26 med et kvarter igen. Den føring holdte de fast i resten af kampen. De grønklædte vestjyder endte med i sikker stil at vinde 23-32, hvilket betyder, at de spiller finale søndag eftermiddag mod BSV.