Miklas Ravn Campbell

BSV vinder og er klar til finalen

BSV og Kolding-København mødtes i dagens første semifinale ved final4-stævnet. Det blev til en sejr på 28-24 til Bjerringbro-Silkeborg.

I weekendens spilles der Santander Cup final4. Og i kampen mellem BSV og KIF udeblev det ellers forventede drama.

1.halvleg var en meget lige affære, og det lykkedes ingen af de hold, at få et afgørende forspring.

KIF havde nemt ved at komme frem til store chancer, men der manglede simpelthen kvalitet i afslutninger. Det gjorde BSV lidt bedre og kunne derfor gå til pause foran 13-11.

Kampens næste 20 minutter fortsatte lidt i samme spor, og BSV formåede ikke, at sætte Kolding-København af. Men en storspillende Nikolaj Markussen, der i alt lavede 7 mål havde sin andel i, at BSV stadig var foran i kampen.

Men da de sidste 10 minutter begyndte, så fik BSV virkelig fat i begge ender. De vandt de sidste 10 minutter med 6-3, og BSV var med få minutter tilbage foran med 5 mål. Derfor blev dagens første semifinale ikke spændende til slut.

I den anden semifinale spiller Skjern og Aalborg mod hinanden.