Simon Jensen

Balling før Final Four: Vi føler os godt forberedte

Morten Balling og Skjern Håndbold tager i eftermiddag del i herrernes Final Four-stævne i Santander Cup sammen med Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København og Aalborg Håndbold. Netop sidstnævnte agerer både værter og Skjern-modstandere, og dem føler Balling og kompagni sig velforberedte på.


Denne lørdag og søndag eftermiddag afvikles herrernes afsluttende pokalstævne for sæsonen 2016/17 – og det er med deltagelse af fire af de både økonomisk og mandskabsmæssigt største mandskaber i det danske håndboldland.


Først brager de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg sammen med KIF Kolding København, inden Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold senere skal fordele én finalebillet imellem sig.


Inden eftermiddagens semifinaleopgør lyder det fra Skjern-lejren, at denne januar har føltes lang og hård – men særligt de seneste dages optakt til Final Four-arrangementet har føltes ekstra lange. Det kan Morten Balling berette om fra Skjern-truppen.


– Det begynder at krible lidt i fingrene for at komme i gang. Det har været en hård og sej januar måned, men denne uge har især føltes lang. Vi føler os utrolig godt forberedt på det show, som venter os i Aalborg. Tilhængerne kan forvente et Skjern-hold, som kommer med alt hvad vi har, fortæller Morten Balling til klubbens hjemmeside.


Opgøret mellem Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold fløjtes i gang klokken 16:10.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER