TTH Holstebro tilknytter norsk trænerprofil

888 Ligaen, Primo Tours ligaen
Foto: Rikke Fisker Knudsen

Foto: Rikke Fisker Knudsen

Både herre- og dameligaholdene i TTH Holstebro kan i de kommende sæsoner drage gavn af den norske håndboldkapacitet Tom-Eirik Skarpsnos viden og kompetencer. Han er således blevet hentet til Vestjylland på en tre-årig aftale.

Tom-Eirik Skarpsno ankommer til TTH Holstebro fra norske Haslum HK, som han i sin tid i klubben har ført til tre pokaltriumfer og tre mestertitler.

Udover arbejdet i Haslum HK, hvor Skarpsno kom til i 2008, fungerer han også som talentudvikler i det norske håndboldforbund – og dertil har han tidligere stået i spidsen for træningerne af det succesfulde norske kvindelandshold.

I TTH Holstebro kommer Skarpsno til at fungere som assistenttræner på herreholdet, hvor han skal indgå i trænerteamet med Patrick Westerholm. Hos damerne skal Skarpsno imidlertid udfylde en rolle som sparringspartner for cheftræner Pether Krautmeyer.

– I Tom-Eirik Skarpsno får vi en særdeles dygtig, højtuddannet træner, der har vist, at han både evner at talentudvikle og skabe resultater på seniorplan, indleder John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro, i en pressemeddelelse.

– Samtidig er han en mand, der har en håndboldpersonlighed, både fagligt og menneskeligt, der passer perfekt til TTH Holstebro. Derfor tøver jeg ikke med at betegne det som et scoop, at vi har kunnet hente ham til TTH Holstebro, fortsætter han.

Den norske succestræner bliver i forbindelse med aftenens Holstebro-hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold præsenteret – og han glæder sig allerede til at indtræde i sin rolle i klubben til sommer.

– Jeg glæder mig meget til at komme til TTH Holstebro. Det er en klub med et sæt værdier, der passer mig rigtig godt, og det er også en klub med en meget fin struktur og organisation. Så det er bestemt et sted, jeg kan se mig selv, beretter Tom-Eirik Skarpsno.

Tom-Eirik Skarpsno er to gange blevet kåret til årets træner i Norge – det skete i både 2011 og 2016. Han besidder samtidigt den højeste, norske træneruddannelse og færdiggør til foråret sin uddannelse som EHF Mastercoach.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu