Team Esbjerg-svensker rejser til hovedstaden

Primo Tours ligaen
Alm_med_bolden

Tidligere på dagen blev det fra Team Esbjerg meldt ud, at Jenny Alm efter sæsonen ikke længere ville være at finde i den vestjyske spilletrøje. I stedet har den svenske bagspiller nu skrevet under med København Håndbold – det beretter TV2 Sport.

Ifølge en pressemeddelelse og tilhørende udtalelse fra Jenny Alm skulle det være et afsavn til kæresten i Göteborg, der har affødt, at den svenske bagspiller har valgt at stoppe sit ophold i Team Esbjerg ved denne sæsons udløb.

Imidlertid skulle Jenny Alm allerede have fundet sin kommende arbejdsgiver – og det er i en klub, der befinder sig betydeligt tættere på den svenske grænse, end det er tilfældet i Esbjerg. Således beretter TV2 Sport, at Jenny Alm fra næste sæson skifter til København Håndbold.

– Noget af det som vi har savnet i denne sæson, er en spiller med international erfaring, der kan supplere vores unge spillere, og der passer Jenny Alm perfekt ind, fortæller Claus Mogensen, København Håndbold-cheftræner, til TV2 Sport.

Jenny Alm har hidtil i sin tid i Team Esbjerg nået at hente blandt andet klubbens første DM-guld i historien.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu