Simon Jensen

Sygdomsramt Sagosen tvivlsom før Final Four

I morgen eftermiddag i Gigantium i Aalborg fløjtes der op for to pokalsemifinaler i herrernes Santander Cup. I det ene opgør mødes Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold, og her kan værter komme til at mangle én af deres helt store profiler på grund af sygdom.


Således såede Aalborg-træner Aron Kristjansson torsdag aften tvivl om Sander Sagosens deltagelse i Final Four-stævnet, som afvikles lørdag og søndag i Gigantium i det nordjyske.


– Han blev syg nærmest lige efter VM med noget feber, og han var ikke klar endnu. Det går fremad nu, men vi må afvente at se, hvordan det ser ud fredag, og så må vi tage den derfra. Men vi håber og regner da med, at han bliver klar, selvom det selvfølgelig ikke er den optimale forberedelse, fortæller Aalborg-træneren ifølge nordjyske.dk.


Sander Sagosen har både i denne og sidste sæson været Aalborg Håndbolds helt store profil – og velsagtens også én af 888 Ligaens bedste spillere. Han står i øjeblikket noteret for 89 ligascoringer og 91 assists i 17 kampe.


Aalborg Håndbold spiller lørdag eftermiddag den anden af to pokalsemifinaler. Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding København mødes tidligere på lørdagen i den første semifinale ved Final Four-arrangementet.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER