NH-profil: Anden halvleg foregår på vores præmisser

1. division - Herrer
nordsjaelland

Nordsjælland Håndbold hentede to vitale point mod TMS Ringsted, og det skyldtes ikke mindst en god præstation i anden halvleg, forklarer NH-streg Dan Beck-Hansen.

I onsdags tog NH et stort skridt mod ligaen, da de besejrede TMS Ringsted 21-25. Nordsjællænderne var bagud ved pausen, men efter en god anden halvleg snuppede de begge point. Anden halvleg var da også en helt anden oplevelse for Nordsjælland Håndbold, forklarer NH-profilen Dan Beck-Hansen.

– Første halvleg bliver spillet en del på deres præmisser. De får løbet nogle kontraer på os, og de kommer til flere frie chancer, som Kristian heldigvis tager en del af. Vi får ikke afstemt, hvordan vi skal stå, og ni mål i en halvleg er heller ikke mange. Til halvleg får vi snakket det godt igennem, og så kommer vi buldrende derudad, og så foregår resten af kampen nærmest på vores præmisser. Det er jo dejligt, at det går op i en højere enhed, og at vi tager to point, siger Dan Beck-Hansen til HBOLD.dk.

TMS Ringsted havde bl.a. svært ved at løse topholdets syv mod seks-spil, og generelt fik Nordsjælland Håndbold rettet på en del ting i de sidste 30 minutter, forklarer stregspilleren.

– Vi har lidt tekniske fejl i første halvleg, som vi får skåret væk, og så kommer vi helhjertet i alle vores aktioner. Vi finder rummene bedre, og Nichlas scorer en masse fra fløjen, siger han.

I defensiven spillede Nordsjælland Håndbold en god kamp, og de formåede at holde hjemmeholdet på 20 mål. Holdet lagde et særligt pres på TMS Ringsteds bagspillere, og det var med til at begrænse antallet af TMS Ringsted-mål, mener Dan Beck-Hansen.

– Vi får virkelig trykket dem, og over en hel kamp har vi en god kondi, og vi bliver ved med at løbe. Vi tror på vores spilsystem, og det kan godt være, vi er bagud med et par stykker, men vi ved, hvad vi kan falde tilbage på – og når vi først falder tilbage på den rille, er det en god rille, siger han.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu