Patrick Andersen

Jørgensen: Vi har en konkret mission

KIF Kolding Københavns Lars Jørgensen ser frem til weekendens Santander Cup Final4-stævne.


En brækket finger i efteråret satte en kæp i hjulet for KIF Kolding Københavns jernmand, Lars Jørgensen. Nu er han tilbage i gamet og selvom alt-mulig-manden just har rundet de 39 år, er energien som ny og håbet om en pokalsejr lysegrønt.


-Vi glæder os rigtig meget til Final4. Der er altid en spændende atmosfære til disse her stævner, og denne weekend er vel det tætteste, vi kommer på en håndboldfestival herhjemme. I år synes jeg, at det er ekstra spændende, da det er fire meget stærke hold, der er kvalificeret. Personligt glæder jeg mig meget til at komme tilbage på banen, da jeg føler, at kroppen har det super godt. Jeg var også stærk inden skaden opstod, og det var selvfølgelig ærgerligt at skulle sidde udenfor i så mange kampe. Men nu er jeg tilbage for fuld power, og det glæder jeg mig til at vise på banen, siger Jørgensen.


Med en noget uvant placering i ligaen som nummer 7, er der blevet stillet spørgsmålstegn fra omgivelserne om blandt andet stemningen i truppen. Selv siger Jørgensen.


-Der er faktisk utrolig god stemning. Humøret er højt, og troen på egne evner eksisterer stadigvæk. I efteråret løb vi ind i nogle mærkværdige resultater, man normalt ikke forbinder med den stabilitet, vi står for. Men jeg synes, at vi i det sene efterår og i december ved flere lejligheder fik vist styrken. Blandt andet med sejren inden jul over BSV, som vi nu har fornøjelsen af at møde igen i semifinalen. Det er selvfølgelig en anden type kamp, vi står overfor, da det ikke er to point i grundspillet vi kæmper om, men en finaleplads i Final4. En af nøglerne til sejr vil være, at vi står stærkt i forsvaret, for at give vores målmænd de bedste arbejdsbetingelser. Og så skal vi også være gode til vores returløb, siger Jørgensen, der slutter med følgende ord.


-Vi føler os alt i alt meget klar til opgaven, og vi er kommet her til Aalborg med en konkret mission; nemlig at tage guldet med hjem.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER