Alm takker af i Esbjerg efter sæsonen

Primo Tours ligaen
Alm_med_bolden

Jenny Alm udgjorde i sidste sæson en del af det Team Esbjerg-hold, der efter en nervepirrende straffekastkonkurrence sikrede sig klubbens første DM-guld. Efter denne sæson er det dog slut med Alm-scoringer i Esbjerg-trøjen.

Således har Jenny Alm og Team Esbjerg i samarbejde udmeldt, at den svenske bagspiller takker af i klubben efter den igangværende sæson – blandt andet fordi Alms kæreste er bosiddende i Göteborg, og afsavnet derfor har været for stort.

– Det var noget helt særligt i forhold til i Sverige at vinde guld på hjemmebane i en fyldt hal i Danmark. Det var stort, og det vil jeg aldrig glemme. Jeg har haft to fantastiske år i klubben, som jeg vil komme til at savne, og jeg har mødt gode mennesker, som vil være mine venner hele livet, fortæller Jenny Alm.

– Men min kæreste bor i Göteborg, og det er lidt langt væk. Derfor har jeg valgt alligevel at forlade Team Esbjerg. Men inden skal jeg slutte godt af og være med til at vinde medaljer med klubben, fortsætter hun.

I den indeværende sæson rangerer Jenny Alm som den næstmest scorende Team Esbjerg-spiller med 61 kasser. Hun har været i klubben siden sommeren 2015.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu