Skive overvandt drilske Otterup

Otterup var lige ved at tage fusen på Skive fH, men Skive vandt i sidste ende opgøret med 31-28.

Otterup kom flyvende fra start i Freja Arena. Stillingen efter fire minutter var 1-3 til gæsterne fra Nordfyn, der efter 23 minutters spil bot havde indkasseret seks mål.

Samtidig havde Otterup selv lavet ti mål, men mod slutningen af første halvleg kom Skive i gang og fik reduceret til pausestillingen 10-13.

I anden halvlegs indledning kom Otterup i front med 11-16, men efter at have været foran 13-17 scorede Skive kampens næste fire mål og fik udlignet til 17-17 med 20 minutter tilbage af opgøret.

Holdene fulgtes ad til stillingen 25-25 med knap otte miutter igen. Skive slap godt ud af en undertalsperiode som de vandt 1-0 og i slutminutterne trak de yderligere fra, hvilket endte med at give dem en sejr på 31-28.

Med sejren er Skive tilbage på andnepladsen i herrernes 1. division, hvor Otterup er på niendepladsen.