Randers henter høj bagspiller i SK Aarhus

Primo Tours ligaen
Foto: Randers HK

Foto: Randers HK

Randers HK har sikret sig bagspilleren Anne Sofie Hjorth fra SK Aarhus.

Den 186 cm høje Anne Sofie Hjorth bliver dermed genforenet med hendes træner fra tiden i TTH, hvor den kommende Randers-træner Niels Agesen lærte Hjorth at kende.

– Jeg ser Randers HK som det helt rigtige klubvalg for mig, min udvikling og fremtid. Jeg har altid set Randers HK som en klub med gode værdier og stor erfaring i toppen af den danske liga og i Europa. Randers HK er derfor en klub, med et godt træningsmiljø, der i mine øjne kan være med til at lægge flere lag på mit spil, siger Anne Sofie Hjorth til klubbens hjemmeside.

Anne SofieHjorth har skrevet under på en to-årig aftale med Randers.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu