Nikolaj Jacobsen mister stregprofil

Bundesligaen
Foto: France 2017

Foto: France 2017

Den kommende danske landstræner mister, efter den igangværende sæson i bundesligaen, stregspilleren Hendrik Pekeler, som skifter til THW-Kiel.

 Hendrik Pekeler, der til dagligt spiller i Rhein-Neckar Löwen, har valgt, at karrieren skal fortsætte et andet sted næste sæson.

Pekeler skifter tilbage til Kiel, hvor han tidligere har spillet. Han forlod tilbage i 2010 Kiel til fordel for Bergischer HC. Efterfølgende var han tre sæsoner i Lemgo inden, at han skiftede til Rhein-Neckar Löwen, som han sidste sæson vandt det tyske mesterskab med.

Den tyske landsholdsspiller har dog ikke været ene om valget af sin nye klub. Pekeler har nemlig taget beslutningen i sammenråd med familien.

– Beslutningen om at ophæve min kontrakt på Rhein-Neckar Löwen til fordel for Kiel, besluttede jeg sammen med min og min lille familie, fortæller Hendrik Pekeler.

Kiel har tidligere været meget uheldige med skader på lige netop stregpositionen, hvor både Patrick Wiencek og danske Rene Toft Hansen har været ude med langtidsskader. Så på den måde vil det Pekeler virkelig give Kiel-holdet en skræmmende bredde på den position.

Kiel-træneren Thorsten Storm er glad for tilføjelsen af Pekeler:

– Hendrik har udviklet sig enormt i de seneste år. På trods af hans kun 25 år kommer han med stor international erfaring og passer perfekt ind i vores unge hold.

Pekeler deltog ved slutrunden i Frankrig, hvor han sammen med Holger Glandorf blev skiftet ind i truppen inden gruppekampen mod Kroatien.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu