København vinder målrig affære om slutspilsplads

Primo Tours ligaen
anne_cecilie_de_la_cour

I en direkte duel om pladser i slutspillet vandt København håndbold 34-28 over Silkeborg-Voel.

Det var en særdeles hæsblæsende kamp mellem København Håndbold og Silkeborg-Voel. Det var en kamp hvor ingen af de to holds forsvar fik fat, hvilket betød, at begge hold scorede mange mål.

Der var fart på fra allerførste fløjt, og de to hold kom let til scoringer. Efter kun 10 minutters spil kampen 7-6 til københavnerne.

Især Trine Troelsen, der fra næste sæson skal spille hos Midtjylland, spillede stort. Der skulle blot gå ca. 14 minutter inden, at hun havde lavet sine første 5 mål. Da der var spillet 15 minutter af kampen var stillingen 10-7.

Resten af 1.halvleg fortsatte i samme tempo, og målene fløj ind på begge holds målmænd. Pausestillingen lød på hele 21-18 til hjemmeholdet. Hvilket normalt kunne være slutresultat i en kamp i Primo Tours ligaen.

I 2.halvleg var det igen København, der kom bedst fra start. Efter 42 minutter havde hjemmeholde fået et forspring på 7 mål, og der skulle nu et comeback fra Silkeborg-Voel til, at kampen igen skulle blive spændende.

Silkeborg-Voel kom ikke tættere på hjemmeholdet end 4 mål, og derfor kunne København sikkert køre sejren hjem. De vandt kampen 34-28 uden drama.

Kampens resultat betyder, at kampen om slutspilspladserne er endnu tættere og der er hele tre hold, som ligger på samme antal point. De tre hold er at finde fra 5-7 pladsen, hvilket betyder, at det ene hold efter puljespillet ikke kommer med i slutspillet, som er blandt de 6 øverste hold i ligaen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu