Zinglersen: Det bliver en svær kamp

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Iaften går det løs i Primo Tours Ligaen. Det sker når Viborg HK tager imod lokalrivalerne fra Randers HK.

Kampen starter klokken 19:30 i Viborg Stadionhal. Der er kun en god halv times kørsel imellem de 2 byer, så det er i sandhed et sandt lokalopgør der lægges op til, og der er god tradition for masser af fight, tætte kampe, og flot håndboldspil, når de 2 traditionsklubber tørner sammen.

Dagen inden kampen har HBOLD.dk talt med Randers HK´s træner Ryan Zinglersen, og han spår en svær kamp.

– Jeg tror at det bliver en rigtig svær kamp imod Viborg. Det er en kamp som vi selvfølgelig vil gøre alt hvad vi kan for at vinde, siger Ryan Zinglersen og uddyber.

– Viborg er jo et hold der scorer rigtig mange mål, så det er noget som vi selv skal blive bedre til. Viborg har også flere gode spillere, og selvom de blandt andre har manglet Rikke Poulsen i målet, så har de aligevel formået at sætte spillet hurtigt igang, og stadig få lavet mange scoringer.  Viborg er et hold der også tørster efter en sejr. De har ikke vundet så mange kampe her i 2017, så det bliver en kamp imellem to klubber, der rigtig gerne vil vinde, og jeg tror at det bliver tæt, siger Ryan Zinglersen.

Med de ord skulle man tro, at det så ville være angrebsspillet, der havde det største fokus i træningen. Til det siger Ryan Zinglersen.

– Til træningerne har jeg egentlig fokusseret mest på hvem der har været til træning. Vi har desværre været rigtig meget plaget af sygdom. Gitte Andersen, Mie Højlund, Maria Fisker, Frederikke Guldmark og Jovana Risovic har alle været plaget af sygdom, så det har givet os nogle udfordringer i træningerne, men flere af dem er tilbage på træningsbanen igen, og så må vi se imorgen (idag, red), hvordan de resterende har det, sagde Ryan Zinglersen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu