Miklas Ravn Campbell

Vranjes færdig i Flensburg-Handewitt

Svenskeren Ljubomir Vranjes er i gang med sin sidste sæson i den traditionsrige klub SG Flensburg-Handewitt.


Danskerklubben Flensburg-Handewitt har svenske Ljubomir Vranjes i spidsen for dem. Men det kommer kun til at være sådan sæsonen ud.


Selvom Vranjes tilbage i 2015 forlængede sin aftale med klubben, så den skulle vare til 2020, så har svenskeren selv bedt om, at blive løst fra sin kontrakt allerede efter den igangværende sæson.


Der skulle eftersigende være flere grunde til, at Vranjes har bedt om komme fri af kontrakten. Både privatlivet og det store arbejdspres, der er på trænerne i den tyske bundesliga.


– Vi ved alle, hvordan Bundesligaen er. Specielt for trænere som Alfred Gislason, Nikolaj Jacobsen og mig selv er arbejdsmængden stor. Jeg er slidt, fortæller svenskeren til Flensburger Tageblatt.


Det har været en hård beslutning, som bestyrelsen i klubben har tænkt igennem.


– ”Efter nøje overvejelse, sammen med Rådet, vi er kommet til den beslutning, at give Vranjes den ønskede frigivelse. Ljubo har gjort et meget professionelt stykke arbejde i de sidste par år, og opnåede stor succes sammen med holdet og vil med fortsætte arbejdet resten af sæsonen med fuld opbakning”, udtaler direktør i klubben, Dirk Schmäschke, i pressemeddelelsen.


Om Vranjes allerede har styr på en klub, som han skal træne næste sæson er ikke offentliggjort. Men rygterne tyder på, at de pengestærke ungarer fra Veszprém har svenskeren øverst på deres ønskeliste.


Vranjes har været i Flensburg-Handewitt siden 2006.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER