Rasmus Påskesen

Viborg sejrede over Randers

Viborg vandt 25-21 hjemme over Randers.

Der var på forhånd lagt op til et brag af et lokalbrag, forud for kampen imellem Viborg og Randers. Ryan Zinglersen havde på forhånd spået en tæt dyst.

Kampen startede meget lige. Randers-spilleren Frederikke Guldmark scorede kampens første mål, skarpt efterfulgt af et mål fra Viborgs Stine Bodholt.

1.halvlegs indledning var generelt præget af tæthed, og holdene prøvede begge at være foran. Dog fik Viborg sat sig mere på spillet som halvlegen skred frem. Stillingen ved pausen var 15-11 i VHK-favør.

Efter pausen fortsatte billedet fra første, med et VHK-hold med et overtag over et ellers godt kæmpende Randers-mandskab.  Efter 46 minutter scorede Randers-spilleren Daniela Gustin til 18-16, men det var også det tætteste Randers kom på sejren.  For Viborg HK var det blandt andre Carin Strömberg der viste storspil, mens det for Randers blandt andre var Daniela Gustin.

kampen sluttede 25-21 til VHK.