Patrick Andersen

NFH besejrede Team Esbjerg

Nykøbing F. Håndboldklub brød deres forbandelse mod Team Esbjerg og vandt med 25-28.

Før dagens opgør havde NFH aldrig før besejret Team Esbjerg. Kampen startede lige og stillingen efter de første fem minutter var 3-3.

Herefter kom Team Esbjerg i en kortvarighed periode foran, men så vågnede NFH for alvor op til dåd og vandt den næste periode i kamen 1-7, hvilket gav en føring på 7-10. Føringen på tre mål endte NFH med at holde resten af første halvleg, da stillingen efter de første 30 minutter var 10-13.

NFH kom bedst ud af startblokken i anden halvleg. Med 22 minutter tilbage af opgøret var gæsterne i front med 13-18, men bedst som det lignede en sikker NFH-sejr kom Team Esbjerg tæt på.

Med under et kvarter igen fik Team Esbjerg reduceret til 20-21 og kampen forblev helt tæt indtil to minutter igen, hvor stillingen var 25-26.

I slutminutterne trak NFH dog fra og endte med at vinde kampen 25-28.h