Hjernerystelse skyld i spillerstop i Mors-Thy

888 Ligaen
morsthy

Den schweiziske bagspiller Mike Felder er færdig i den danske klub Mors-Thy

 Mike Felder, der kom til Mors-Thy i 2016 er allerede færdig i den jyske klub. Han blev tilbage i marts 2016 ramt af en hjernerystelse, som han aldrig er kommet sig helt over. Derfor har han nu i sammenråd med klubben besluttet, at han løsrives af sin kontrakt med Mors-Thy

–  ”Det har været en svær beslutning, for jeg har været glad for at være i Mors-Thy Håndbold, og det har været fedt at være en del af en trup på allerhøjeste niveau. Men der er også et liv efter håndbolden, og jeg bliver nødt til at give mit hoved den fornødne ro og blive undersøgt, så jeg forhåbentligt kan blive helt rask igen.” Udtaler Mike Felder til klubbens hjemmeside.

Der har været meget snak om hjernerystelse blandt håndboldspillere, og derfor kan de i Mors-Thy sagtens forstå, at Mike Felder vil hjem til Schweiz, hvor der er specialister, som kan behandle Felder.

–  ”Vi har efterkommet Mikes ønske om at stoppe, da vores spilleres helbred kommer i første række. Mike har fået muligheden for at komme i hænderne på en række specialister i Schweiz, hvor han kommer fra, og det skal han naturligvis. Vi håber, at Mike bliver kureret og ønsker ham held og lykke fremover.” Fortæller bestyrelsesmedlem i Mors-Thy Henrik Hedegaard.

Mors-Thy skal igen i kamp d.9 februar, når de hjemme i Thy-Hallerne tager imod Sønderjyske i 888-ligaen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu