Simon Jensen

FC Midtjylland fortsætter imponerende sejrsstime

FC Midtjylland hentede denne onsdag aften deres 11. ligasejr på stribe, da midtjyderne sejrede på Fyn mod storsatsende Odense Håndbold med cifrene 28-23.

Opgøret forløb indledningsvist relativt målrigt, og således var der efter fem minutters spil allerede nettet seks gange – fire gange fra gæsterne, mens Maja Jakobsen to gange havde garnet for hjemmeholdet.

Det midtjyske tophold viste dog i flere sekvenser, hvorfor netop de befinder sig på førstepladsen i tabellen – fra 12-10 rykkede Kristian Kristensens tropper til 16-10 på blot seks minutter, en periode kun adskilt af kampens pause.

Denne seksmålsføring udbyggede midtjyderne kort efter til én på ni mål, da Mie Augustesen scorede til 22-13. Herefter pyntede en god Odense-periode en smule på måltavlens udseende og ligevægten i scoringsfordelingen – men afslutningsvis strammede gæsterne igen grebet om kampen og bragte sig afgørende foran med 28-20.

Tre afsluttende scoringer fra Odense gjorde imidlertid et stort nederlag lidt mere spiseligt for Jan Pytlick og resten af Odense-truppen – 28-23 sluttede det i FC Midtjyllands favør.