Ex landsholdsspiller genoptager karrieren i Odense

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Odense Håndbold har lavet en aftale med den tidligere landsholdspiller Marianne Bonde, der genoptager karrieren.

Odense er uden Susan Thorsgaard og Susanne Madsen resten af sæsonen, og derfor har Odense valgt at tilknytte Marianne Bonde.

– Vi er glade for, at Marianne har sagt ja til at hjælpe os sæsonen ud. Hun er en spiller med stor erfaring og rutine, som vi helt sikkert kan drage nytte af i truppen. Godt nok har hun ikke spillet håndbold på topniveau i en længere periode, men den erfaring hun medbringer, er vigtig for os i nuværende situation, siger Odense-træner Jan Pytlick til klubbens hjemmeside.

– Jeg glæder mig meget til at træne med pigerne og mærke fællesskabet igen, det har jeg savnet. Og så mærke det kick, det giver at spille håndbold. Jeg håber på, at kunne bidrage med noget positivt til truppen og så ikke sætte mine forventninger for højt, men tage det én træning ad gangen, jeg har trods alt været ude i en lang periode og skal lige spille mig varm igen, udtaler Marianne Bonde.

Marianne Bonde, der tidligere i karrieren har spillet i blandt nadet GOG, Slageles og København, har foreløbig indgået en aftale med Odense for resten af sæsonen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu