Maja Laursen Bjerg

Efter sejr i topbrag: Nordsjælland udbygger føring i 1. division

Nordsjælland Håndbold lagde hertil aften afstand til de andre tophold, da de besejrede TMS Ringsted med cifrene 21-25. Opgøret var tæt i første halvleg, mens Nordsjælland dominerede efter pausen.

Nordsjælland Håndbold vandt tidligere i dag 21-25 mod TMS Ringsted i en kamp, hvor de to tophold var jævnbyrdige i første halvleg, mens det efter pausen lykkedes de nordsjællandske gæster at løbe fra lokalrivalerne. Med sejren har Nordsjælland Håndbold nu syv point ned til netop TMS Ringsted på andenpladsen.

Gæsterne fra Nordsjælland Håndbold kom da også bedst ud af starthullerne, og de bragte sig foran 1-4. Derefter kom hjemmeholdet ind i en målstime, og med fem mål i træk kom TMS Ringsted foran 6-4.

Resten af første halvleg blev en jævnbyrdig affære. Dog havde hjemmeholdet en lille overhånd, og de kunne da også gå til pause foran 11-9.

I anden halvleg tog gæsterne teten, og efter 39 minutters spil scorede Johan Meklenburg til 13-15. Liganedrykkerne bragte sig yderligere i front, da Nichlas Poulsen nettede til stillingen 16-22.

Hjemmeholdet kom godt igen, og de fik mindsket gæsternes forspring til 20-22. I de afgørende minutter var spillerne fra Nordsjælland Håndbold dog mest effektive, og de løb derfor med to vitale point og en sejr på 21-25.

Gæsternes Nicolai Pedersen blev kampens topscorer med syv fuldtræffere, mens holdkammeraten i Nordsjælland Håndbold Nichlas Poulsen også imponerede med seks kasser.