Ung BSV-streg stopper til sommer

888 Ligaen
Foto: Peter Leth

Foto: Peter Leth

Den unge Kristian Ørsted, der spiller i Bjerringbro-Silkeborg, er fortid i den midtjyske klub til sommer.

Den unge stregspiller har stået i skyggen af Michael V. Knudsen og Rasmus Jensen, men til sommer vil han have en større rolle i en ny klub.

– Jeg har haft tre rigtig gode år i Bjerringbro-Silkeborg, og jeg føler, at jeg er klar til at få en større rolle for et hold. Jeg vil gerne hen et sted, hvor jeg kan spille en del mere, end jeg gør nu, hvor jeg mest er en aflastningsspiller. Jeg vil gerne gøre en forskel, og så vil jeg gerne dække noget mere op, end jeg gør nu, siger Kristian Ørsted til klubbens hjemmeside.

Det er endnu uafklaret, hvor 21-årige Kristian Ørsted fortsætter karrieren.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu