Skanderborg vandt over BSV i testkamp

888 Ligaen
Foto: Skanderborghaandbold.dk

Foto: Skanderborghaandbold.dk

BSV og Skanderborg testede mandag formen af, og her vandt de grønblussede Skanderborg-spillere med 27-31.

BSV kom hurtigt foran 4-1 og 6-3, men midtvejs i første halvleg vendte billedet og Skanderborg gik til pause foran 13-16.

I anden halvleg holdte Skanderborg fast i føringen og endte med at vinde opgøret 27-31.

– Jeg hæfter mig ved 2 gode keeper præstationer fra Bertram Obling og Kristoffer Laursen og at vi får hele 12 spillere på måltavlen. Det er jo et godt signal om at mange bidrog i kampen, og jeg var specielt glad for at se Thomas Christensen og Kristian Bonefeld som bød sig rigtigt fint til, siger Skanderborg-træner Nicolej Krickau til klubbens hjemmeside.

Skanderborgs målscorere: Besard Hakaj 6, Martin “Mauer” Larsen 5, Kasper Irming 4, Kristian Bonefeld 3, Thomas Christensen 3, Mikkel Kagaard 2, Rasmus Kaagaard 2, Jacob Aaquist 2, Morten Kirk Olesen 1, Frederik Ladefoged 1, Mike Haack 1, Jonas Eichwald 1.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu