Officielt: Tellerup præsenteret i Ribe-Esbjerg

888 Ligaen
ribeesbjerg

Ribe-Esbjergs akutte problem på målmandsposten har den vestjyske klub løst ved at hente Emil Tellerup i Tønder Håndbold. Den tidligere GOG-målmand tiltræder i klubben på en halvanden år lang aftale.

Grundet at Jonas Hansen fortsat døjer med en hjernerystelse og efterveerne heraf, har Ribe-Esbjerg været på udkig efter en keeper til at supplere og konkurrere med erfarne Søren Haagen i det vestjyske mål.

Her er valget for den fremadstormende og ambitiøse ligaklub faldet på Emil Tellerup, der indtil for få uger siden vogtede målet for Tønder Håndbold. For fremtiden skal den uortodokse og sprællende keeper dog stoppe bolde for ligakonkurrenterne fra Ribe-Esbjerg HH.

– Det er først og fremmest af sportslige grunde. Ribe-Esbjerg HH er en god mulighed for at spille på et stærkt dansk ligahold med ambitioner om at være blandt de bedste. Jeg ser her en stor mulighed for at udvikle mig selv inden for håndbolden, forklarer Emil Tellerup.

– Det er også meget lettere, fordi vi bor i Esbjerg og jeg læser på Syddansk Universitet i Odense, så ting i mit liv bliver lettere. Det bliver noget lettere at få tingene til at hænge sammen, fortæller han videre.

Ribe-Esbjerg HH har desuden tidligere annonceret, at klubben har skrevet under med Tim Winkler på en kontrakt gældende fra den kommende sæson. Winkler og Tellerup vil derfor skulle danne makkerpar i 2017/18-sæsonen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu