Børm og Fries forlænger i SønderjyskE

888 Ligaen
Generelt-haandbold

SønderjyskE har på det sportslige plan haft en svingende sæson hidtil, og derfor befinder sønderjyderne sig akkurat uden for slutspilspladserne. Fremadrettet håber klubben dog på mere succes, og derfor har man forlænget kontrakten med to af holdets bærende profiler.

Således er kontrakterne med henholdsvis forsvarsgeneralen Frederik Børm og den lokalt forankrede keeper Thorsten Fries blevet forlænget med tre og to år.

– Børm er vigtig for vores kontinuitet. Han er en vild kriger og vores forsvarsgeneral. En god dreng med værdierne i orden, og så har han udviklet sig i sin tid i SønderjyskE, både som menneske, leder og spiller, fortæller SønderjyskE-direktør, Simon Lindhardt, i en pressemeddelelse.

Frederik Børm udtrykker selv stor glæde over sin egen kontraktforlængelse med en klub, hvor han har opnået en stor, afgørende og vigtig rolle i sønderjydernes spil og dagligdag.

– Jeg er utrolig glad og stolt over, at kunne forlænge med SønderjyskE. Rollen på holdet tiltaler mig meget og motiverer mig til at yde det maksimale for, at vi som klub og hold præsterer, beretter stregspilleren.

Thorsten Fries er én af de lokale helte i SønderjyskE-truppen – og derfor glæder det også SønderjyskE-direktør Simon Lindhardt, at man har kunnet forlænge aftalen med den selvkritiske keeper for yderligere to sæsoner.

– Thorsten har været en ren succeshistorie siden han kom og været direkte kampafgørende i flere kampe. Han er meget ambitiøs og en detaljefreak. En selvkritisk målmand, der er langt bedre til at rose andre end selv at få ros, hvilket han virkelig fortjener, udtaler Simon Lindhardt.

Ligesom sin holdkammerat Frederik Børm er Thorsten Fries begejstret for at have forlænget kontrakten med den sønderjyske ligaklub – og så glæder målmanden sig også over, at han kan få lov til at bevare sin sønderjyske dialekt i det daglige.

– Jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte to år mere i SønderjyskE. Jeg har udviklet mig meget på mit spil og som menneske i min tid i klubben, og jeg håber, jeg kan fortsætte den udvikling og bidrage til mange sejre. Og så er det jo altid fantastisk at kunne få snakket lidt sønderjysk, slutter Thorsten Fries.

Frederik Børms kontrakt er blevet forlænget til 2020, mens Fries’ kontrakt løber et år kortere, til 2019.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu