GOG-profil skal opereres

888 Ligaen
Foto: Rikke Fisker Knudsen

Foto: Rikke Fisker Knudsen

GOG’s Frederik Clausen har fået meldingen, at han skal opereres og er ude i tre-fire måneder.

Frederik Clausen kom til skade med venstre håndled i en træningskamp i fredags. En vurdering foretaget af håndeksperter lyder på, at enten er Clausens håndrodsknogle gået ud af led eller er brækket. Dette kræver en operation.

– Det eneste lyspunkt er, at det ikke er skudhånden, der er skadet. Det er rigtig heldigt for Frederik Clausen, siger GOG-træner Jakob Larsen til Sport Fyn.

GOG er i forvejen hårdt ramt af skader i bagkæden. Lasse Møller blev skadet i ryggen i samme træningskamp, som Frederik Clausen kom til skade i. Derudover er Frederik Krabbe ude med en fodskade, mens Andreas Holst også er langtidsskadet.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu