1. divisionstræner til Ringkøbing?

Primo Tours ligaen
Foto: Palme Photo

Foto: Palme Photo

Ifølge HBOLD.dk’s oplysninger bliver det Mads Brandt, der pt. træner 1. divisionsherrerne i Odder, der overtaget trænersædet i Ringkøbing Håndbold.

Tidligere mandag meldte Ringkøbing ud, at Lars Rasmussen stopper i klubben til sommer. Tidligt mandag aften skrev Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at Ringkøbing allerede har afløseren på plads.

Ifølge avisens oplysninger er spillertruppen orienteret om hvem det nye træner bliver, og der spekuleres fra avisens side i, om det er Mads Brandt.

HBOLD.dk har været i kontakt med flere kilder, som bekræfter det er Mads Brandt, der fra næste sæson skal træne Ringkøbing.

– Jeg har ingen kommentarer på et eventuelt skifte til Ringkøbing Håndbold. Men hvis det bliver tilfældet, jeg skal træne Ringkøbing Håndbold, så vil jeg se åbent på opgaven, for jeg synes, det ser ud til at være en spændende klub, siger Mads Brandt til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Mads Brandt har tidligere i sin trænerkarriere blandt andet været assistent i Randers HK, som han også har været cheftræner i.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu