Miklas Ravn Campbell

Sikker HØJ-sejr i Korsør

Korsør Slagelse tog søndag eftermiddag hjemme imod HØJ. Det blev til en overbevisende sejr på 22-29 til udeholdet.

Kampen startede meget lige, og stillingen efter de første 10 minutter var 4-4. Men så begyndte favoritterne fra HØJ, at presse oprykkerne. De skulle ikke bruge mere en 20 minutter på, at få tilkæmpet sig en sikker føring. De vandt nemlig de næste 10 minutter med 2-8, og så var HØJ foran med 6-12.

De sidste 10 minutter af 1.halvleg var mere lige, og de to hold til pause med stillingen 10-15 til HØJ, som takket være 10 gode minutter gik til pause med en sikker 5-målsføring.

Favoritterne fra HØJ kom bedst fra start i 2.halvleg, og der virkede ikke til, at Korsør troede på det for alvor. HØJ trak stille og rolig fra Korsør, og var med 10 minutter igen foran med 9 mål.

Det betød, at dagens kamp aldrig blev spændende og HØJ-mandskabet kunne tage to sikre point med hjem fra Korsør.

Kampen endte 22-29 til gæsterne fra HØJ. Den tidligere TSØ-fløj Danni Jørgensen scorede hele 9 mål i dagens kamp, og han har derfor sin andel i, at HØJ bragte sig op på en 8.plads i 1.divisionen.

Korsør befinder sige fortsat i den kedelige ende af tabellen, hvor de med kun 7 point findes på rækkens 13.plads som vil resultere i nedrykning til 1.divisionen.