NFH fortsat ubesejret i EHF Cuppen

NFH er fortsat ubesejret i EHF cuppen, efter de på hjemmebane spillede 32-32 mod norske Glassverket.

Hjemme i Scandlines Arena var NFH i problemer. Efter en lige indledning på kampen, hvor holdene fulgtes ad til 10-10, trak de norske gæster fra og gik til pause foran 15-20.

I anden halvleg fik NFH bedre fat defensivt, men alligevel var det Glassverket, der var i front med 23-27.

Med få må minutter tilbage af opgøret lykkedes det NFH at reducere til 29-30 og udligningen faldt med få sekunder tilbage af opgøret, da Mette Gravholt udlignede til slutresultatet 32-32.

Dermed er NFH fortsat ubesejret i EHF Cuppen, som de er tæt på videreavancement i. NFH er noteret for seks point i fire kampe, mens Lada og tyske Metzingne følger efter med begge fire point.