Lasse Dieckmann

Favoritterne sejrede endnu engang - Frankrig er verdensmestre!

Det blev til en VM triumf på hjemmebane for Frankrig, der endnu en gang kan løfte VM trofæet over hovedet.

De undertippede nordmænd, der har været VMs helt store positive oplevelse, startede ellers som lyn og torden. Med en skarp anden bølge kontrafase buldrede Norge afsted, og de kom derfor foran med 10-7.

I det franske mål stod Thierry Omeyer, men den franske keeper fik ikke fat i noget som helst. Derfor skiftede Frankrig Vincent Gerard ind, der fik meget bedre fat. Derfor kom Frankrig foran lige inden pausen. Stillingen var derfor 18-17 til Frankrig.

I anden halvleg viste franskmændende dog klasse og trak stille og roligt fra Norge. Nordmændende havde utroligt svært ved at lave mål, og Frankrigs kontrafase kørte helt fantastisk. Med 10 minutter tilbage af kampen, var der hele tæt på at være afgjort, da Frankrig kom foran med 30-23.

Slutresultatet blev 33-26 til Frankrig, der dermed kan lade sig hylde på hjemmebanen i Paris.

Den franske målmand Thierry Omeyer, går derfor i historiebøgerne, som den første nogensinde til at vinde fem VM-titler.