TSØ overvandt problemer mod skadesplagede Otterup

Team Sydhavsøerne var i store problemer på udebane mod Otterup, der ellers er plaget af skader for tiden. TSØ endte efter en hård kamp med at vinde 24-28.

Otterup var til opgøret i det nordfynske uden fløjen Kasper Arvad, keeperen Søren Sigård, højre back og midterforsvar Thomas Poulsen og forsvarsspecialisten Tobias Grau Møller. Samtidig spillede playmaker Jesper Chapion kun på hold kraft og i fraværet af Sigård havde Otterup indkaldt Serie 1-keeperen Jens Dideriksen.

Team Sydhavsøerne kom blæsende ud af startblokken. Lynhurtigt kom de foran med 0-4, men som kampen skred frem fik Otterup bedre fat og de endte med at få udlignet til pausestillingen 14-14.

I anden halvlegs indledning kom Otterup foran 17-14, men et hurtigt modsvar fra gæsterne gjorde at der blev udlignet til 18-18. Kampen var helt lige indtil 24-24 med knap seks minutter igen.

En udvisning til Otterups Anders Poulsen, der måtte se resten af kampen fra tilskuerpladserne grundet hans tredje udvisning, fik sat gang i Sydhavsøerne, som endte med at vinde kampen 24-28.