Patrick Andersen

Norsk miralmager: Det er helt sindssygt

Torbjørn Bergerud endte med at blive den helt store norske helt, og efter kampen, var han helt oppe at køre over den norske sejr mod Kroatien.


Efter forlænget spilletid blev Norge fredag aften klar til VM-finalen. Inden da udspillede et drama af de helt store sig, da Kroatien blev tildelt straffekast ved stillingen 22-22 med under et sekund tilbage af den ordinære spilletid.


Zlatko Horvat kunne ikke stå for presset mod norske Bergerud, der reddede den kroatiske skytte.


– Det var næsten en følelse af, at vi vinder kampen. Det føltes næsten sådan. Det var sindssygt vigtigt at tage den bold, for at vi kunne komme i forlænget spilletid. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det var helt sindssygt, siger han til TV 2 SPORT.


I anden halvdel af den forlængede spilletid endte Norge med at trække fra og dermed skrive norsk historie, da det er første gang i historien, at Norges håndboldherrer får en VM-medalje med hjem.


– Det er helt sindssygt. Vi havde en drøm om det, inden vi tog hertil, men det er helt sindssygt at stå her nu og faktisk vide, at vi skal have en medalje. Vi skal spille mod Frankrig i finalen. Det sagde vi også, efter vi tabte til Frankrig i gruppespillet. Vi skal møde Frankrig i finalen, og så skal vi det. Det er en sindssyg god følelse, siger Bergerud.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER