Patrick Andersen

Kroatisk nedtur: Slovenien med vanvidscomeback sikrede dem VM-bronze

Slovenien var spillet baglæns ud af Accorhotels Arena i Paris, men endte med at vinde bronzekampen 31-30 efter et vanvidscomeback.

Det slovenske forsvar ikke-eksisterende. Målene pev ind bag en chanceløs Skof i Slovenien-målet og det gav en kroatisk føring på 6-9 efter 14 minutter.

I slutningen af første halvleg trak Kroatien yderligere fra og anført af en storspillende Luka Cindric gik kroaterne til pause foran 13-18.

Med 20 minutter igen var Kroatien i front med 16-24 og det lignede en sikker kroatisk bronzemedalje, men Slovenien ville det anerledes.

Da der resterede ni minutter var koraterne komfortabelt foran med 23-28, men et par kroatiske fejl fik Slovenien til at lugte blod.

Marko Bezjak storspillede for Slovenien var i høj grad med til at sikre Slovenien sejren, der endte med at blive på 31-30.