Ajax lægger afstand til Lemvig

Ajax København trækker fra Lemvig-Thyborøn Håndbold i herrernes 1. division, hvor de lørdag eftermiddag vandt med cifrene 25-21.

Kampen startede meget målfattigt. Stillingen efter 11 minutters spil var 2-4 til Lemvig, men så kom Ajax i gang.

Københavnerne fik udlignet til 5-5 og gik sidenhen fra 7-7 til at være i front med 10-7 med halvandet minut tilbage af første halvleg. I slutsekunderne lykkedes det Søren Nørgaard at gøre det til pausestillingen 10-8.

I anden halvleg udbyggede Ajax deres forspring, som med 13 minutter igen lød på 21-14. Lemvig lagde sig imidlertid ikke ned. Med halvandet minut igen reducerede de til 23-21, men tættere på kom nordvestjyderne ikke og endte med at tabe opgøret 25-21.

Dermed er Ajax på syvendepladsen, hvor de nu har fire point ned til Lemvig på tiendepladsen, der betyder, at de skal ud at spille play-off-kampe om at forblive i 1. division.