Tønder sælger keeper til ligakonkurrent

888 Ligaen
Foto: Kim Møller / TM Tønder

Foto: Kim Møller / TM Tønder

TM Tønder med øjebikkelig virkning solgt keeperen Emil Tellerup til en anden ligaklub.

Fra dags dato er TM Tønder og Emil Tellerup blevet enige om at løse ham fra kontrakten med den sønderjyske klub.

– I samarbejde med Emil Tellerup har vi indgået aftale om, at Emil bliver løst fra hans kontrakt. Klubben har fået – et for os – økonomisk attraktivt tilbud, der betyder, at vi kan opfylde Emil Tellerups ønske om at fortsætte karrieren i en anden klub. Emil Tellerup har ydet en meget flot indsats i TM Tønder, og han har med sit spektakulære målmandsspil vist sit store værd. Han er blevet en publikumsyndling og har i denne sæson præsteret så godt, at han to gange har været udtaget til rundens hold i 888-ligaen. Vi ønsker Emil held og lykke med den fremtidige karriere, siger TMT’s sportschef, René Hamann-Boeriths, i en pressemeddelelse fra klubben.

I forbindelse med salget af Tellerup har Tønder indlemmet unge Henk Muus Meyer i ligatruppen, mens målmandstræner Dennis Klinge også vil supplere Chrisitan Trans i målet.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu